DECEMBER 2018

 

Op deze pagina vind je alles voor de gezelligste maand van het jaar. Natuurlijk trappen we af met Sinterklaas. De sintworkshop, de sinterklaaszakken met eigen tekst en de diverse artikelen, die nog meer sfeer geven aan de dagen in aanloop naar pakjesavond. Deze artikelen vind je binnenkort in de webshop!!!

De kerst mag officieel pas na de sint los gaan, maar omdat we ons tegenwoordig niet beperken tot alleen het versieren van een kerstboom, kan het niet anders dat je vanaf nu ook kerstartikelen, kerstinspiratie en natuurlijk de kerstworkshops voorbij ziet komen.

Veel plezier met alle voorbereidingen en ik hoop dat het voor jullie allemaal een “DECEMBER TO REMEMBER” wordt!

_______________________________________________________

=X-MAS= =X-MAS= =X-MAS= =X-MAS= =X-MAS=

_______________________________________________________

 

De jutezakken zijn te koop via de WEBSHOP!! Ook leuk voor de KERST en evt ook via mail te bestellen.

Een zak met acht letters en 1 symbool kost 8,50 euro, bij meer letters of symbolen zijn de kosten per letter/symbool 0,50 euro. De symbolen zijn een hartje of een sterretje. Je hebt de keuze uit zwarte of witte letters. De zak wordt dicht gebonden met een lint in een kleur naar keuze.

Wil je een zak bestellen ,neem dan contact op door te mailen naar witenfrizz@live.nl

_______________________________________________________________

 

**DE KERSTMARKT OP OVERDAM**

De jaarlijkse KERSTMARKT is dit jaar van woensdag 12 december tot en met vrijdag 13 december. Alle drie de avonden ben je vanaf 17.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom bij Tennispark Overdam in Leidschendam. Naast WIT & FRIZZ zijn er diverse andere kraampjes met leuke (kerst)artikelen voor de kerst of om cadeau te geven. De koffie is altijd even lekker en een beker chocolademelk om op te warmen ook!!

 

**TE DRUK VOOR JOUW EIGEN KERSTSFEER????**

De kerst!!! Een gezellige, maar ook een hele drukke maand! Voor wie de tijd ontbreekt om de kerstsfeer in huis te krijgen, voor wie gewoon geen tijd heeft om de kerstboom op te tuigen en eventuele andere decoratie een plekje te geven, voor diegene die het dit jaar eens over een andere boeg gooien, voor diegene die NIET goed weet wat ze wilt of  juist WEL goed weet wat ze wilt, maar niet weet waar ze de tijd en de ruimte vandaan moet halen??! WIT & FRIZZ helpt je uit de brand!

Want………je kunt mijn hulp inroepen!! Samen kijken wat jou/ jullie wensen zijn en wat voor jou/ jullie zou kunnen werken. Komen we daar samen uit, dan kun je een aantal (kerst) stress momentjes afvinken, want die neem ik dan van je over!!

De kosten 37,50 euro per uur.

Eventuele aankopen en de offerte die daaruit voortkomt gaan in overleg.  De artikelen worden ingekocht zodra de helft van het bedrag van de offerte is overgemaakt.

Wil je meer info?? Mail dan naar witenfrizz@live. nl

 

DE KERST WORKSHOPS!!!! Meer info ga naar de pagina WORKSHOPS