INSPIRATION

 

Binnenkijken bij Karin

**********************************************************

**********************************************************

 

**********************INSPIRATIE*************************

 

WERKPLEKJE………

Het is nu al bijna een jaar dat ik besmet ben met het “het kralen virus” en alles wat daarbij hoort, van oorbel, armband tot baby ringen met kralen. Niets is lekkerder om alles uitgestald te hebben en om alles te kunnen laten staan op tafel. Weken, zo niet maanden heb ik met een volle eetkamertafel met allerlei doosjes met kralen gezeten. Dat kan als je alleen woont, maar echt gezellig vond ik het op een gegeven moment niet meer. Ik heb wel een apart kamertje voor WIT & FRIZZ, maar in de praktijk blijkt niet echt gezellig te zijn om daar te werken en toch wilde ik een plek hebben waar ik de kralen enz gewoon lekker zou kunnen laten staan. Uiteindelijk heb ik de knoop door gehakt en moest mijn hoekje met de haard er aan geloven. Het haardje met de stoeltjes was super leuk plekje om te stylen, maar zitten deed ik er nooit. Dus de stoeltjes op MP en voor het haardje heb ik een nieuw plekje gezocht en nu zit ik hier achter mijn grote tafel dit stukje te tikken, kan ik mijn laptopje permanent laten staan, heb ik alles voor de sieraden binnen hand bereik ennnnnnn kan ik alles laten liggen!!! Super, super blij dat ik de knoop doorgehakt heb. Ik zit toch gezellig in de kamer en heb alle ruimte om lekker aan de slag te gaan.

RESTYLEN van DE HEERLIJKHEID

In het begin van het jaar ontstond het idee voor de veranderingen van DE HEERLIJKHEID, een gezellig restaurant in het hartje van Leidschendam. Het verzoek was om rust en licht in de zaak te creëren. Door een gezamenlijk bord op Pinterest aan te maken en iedereen daar zijn voorkeur en ideetjes aan kon geven, ontstonden er een aantal digitale moodboards.

Aan de hand van de moodboards zijn we op zoek gegaan naar nieuwe meubels, lees nieuwe stoelen en een sfeer haardje wat voor een stukje gezelligheid zou kunnen zorgen. De eerst keus was een aantal stoelen te vervangen voor banken, daarmee zou er al rust ontstaan. Ook de muren moesten er aan geloven. De lambrisering ging weg en de muur werd behangen met een licht van kleur ‘stenen” behangetje. De rest van de muren en het houtwerk werden in licht grijze tint, die mooi bij het behang past, geschilderd. Door de lichte tinten die op elkaar afgestemd zijn te gebruiken, ontstond er inderdaad en lichter en rustiger interieur.

Het was heel leuk om van het begin tot het einde dit proces te kunnen begeleiden. Als laatste kreeg ik de vrije hand om voor de accessoires te gaan shoppen en daarmee vielen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Gelukkig kunnen de klanten de veranderingen waarderen, want dat is uiteindelijk waar het om gaat, tevreden klanten.

Op de laatste foto’s zijn de veranderingen goed te vergelijken… 🙂

BEFORE ………
AFTER!!!!!!!!

WIT & FRIZZ PARTY “DREAMING OF SUMMER”

Afgelopen maandag (6 mei 2019) was het eindelijk zover. Na weken van voorbereiding, zijn we vanaf half 1 s’middags op gaan bouwen. Super leuk om alles wat ik al die tijd in mijn hoofd had, uit te gaan voeren. Want als ik echt eerlijk ben, dan is het stylen toch echt mijn grootste passie. Het hele plaatje klopte. Met extra tafels en de goede sfeer, die er sowieso in het zaaltje hangt, kon ik, samen met Jacq de diverse armbanden, enkelbandjes. oorbellen, geweldige strandtassen voor groot en klein en heel veel spulletjes op het gebied van interieur, allemaal een plekje geven!! Eerder dan ik verwachtte was het klaar en heb ik even op stoeltje kunnen genieten van alles. Bij aankomst s’avonds met de sfeer verlichting en later de kaarsjes aan, was de zomer een beetje voelbaar…..

Naast WIT & FRIZZ waren er nog een aantal bedrijfjes aanwezig, die het plaatje compleet maakten. Een dank je wel aan mijn lieve broer Martin en zijn bedrijf ‘Interior Design’, een bedrijf waar je terecht kunt voor allerlei vormen van ontwerpen van keuken tot bedrijfsruimte. Merel van ‘Color your Balance, voor de massages, Xan van ‘KIX’ voor de nagels, Bobbie van ‘Hair & Brows voor de haren en Kristel van ‘KIX 4 Nails voor de voeten.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft iedereen lekker rond kunnen snuffelen. Hier onder wat foto’s om een beetje sfeer te proeven en een extra dank je wel aan iedereen die geholpen heeft…….. van taarten maken, armbandjes maken, afrekenen, sjouwen tot de moeite nemen om langs te komen……. zonder jullie was het niet gelukt!!!!

DANK JULLIE WEL!!!!

FLUITEKRUID

Voor de party van WIT & FRIZZ wilde ik graag bloemen hebben. Omdat de ruimte best groot was, zou een bosje roosjes niet genoeg zijn. Om de kosten niet te veel op te laten lopen, ben ik samen met een vriendin fluitenkruid gaan plukken. Fluitenkruid staat in deze periode volop aan de kant van de weg te bloeien. Toen Joy er nog was, heb ik regelmatig tijdens het uitlaten een bosje geplukt. De bloemetjes blijven best een aantal dagen mooi, daarna gaan ze uitvallen, maar zelfs dat vind ik mooi. Zo gezegd zo gedaan! De flinke bossen die we geplukt hebben, heb ik netjes in drie gietijzeren emmers geschikt en zelfs in één van de emmers had ik nog takken sneeuwballen uit de tuin, die ik kon verwerken!! Al met al drie prachtig boeketten voor bijna niks, alleen de emmers heb ik gekocht!! Misschien een leuke tip als je tijdens deze periode een feestje viert!!