KARIN

Even voorstellen…….

Ik ben Karin en met de start van WIT & FRIZZ in 2012 is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan.
Via de website van WIT & FRIZZ wil ik graag mijn passie voor wonen en mijn creatieve kant met jullie delen!!
Dat kan door het geven van interieuradvies/tips, ook op locatie, het volgen van de workshops en nu ook via deze website!!!!!

Van jongs af aan vond ik het leuk om met huis/thuis en inrichting bezig te zijn!
Mijn kamertje bij mijn ouders moest er regelmatig aan geloven.
Heerlijk om na de verandering weer met een frizze blik naar het resultaat te kijken.

Het hek was dan ook helemaal van de dam, toen er een eigen thuis kwam…
Hoe meer kamers, hoe meer verander/styling kansen.
Alle drie de kinderen hebben met name in het huis waar ze zijn opgegroeid, in alle kamers, van mini slaapkamer tot de zolder geslapen. Alleen of gezellig met zijn tweetjes.
Ontzettend leuk en afgezien van wat gesjouw leverde het altijd weer knusse kamers op.
Niemand keek er dan ook meer vreemd van op, als met name de huiskamer weer een metamorfose had onder gaan.
Door mijn opleiding op  de middelbare tuinbouwschool en jarenlange ervaring in een bloemenwinkel, spelen de seizoenen voor mij een belangrijke rol.  Elk  seizoen heeft zijn charme en prachtige bloemen!!
Het voorjaar, de bollen,de eerste zonnestralen na de koude dagen, de zomerse overvloed van verschillende bloemen,het vakantie gevoel met de prachtige warme zomeravonden, het najaar met de prachtige bessen en de tijd dat we het binnenshuis weer gezellig gaan maken en de winter kunnen we niet los zien van de kerst met alle andere gezellige feestdagen waar de kleine lampjes extra sfeer brengen.
De seizoenen zullen ook op de website een rol spelen en om de feestdagen kan ik natuurlijk ook niet heen.
Elk seizoen verander ik de accessoires in mijn woonkamer!
Soms kun je met een paar kleine veranderingen een groots effect en geheel andere kijk op je spulletjes teweeg brengen.
Door een redelijk neutraal interieur te hebben kun je door een paar kussens, kaarsen en een mooie bos bloemen in een bepaalde kleur een hele nieuwe uitstraling creëren!

Zou je graag willen dat er naar jouw interieur met andere blik. een frizze blik wordt gekeken, dan kom ik graag een keertje bij jou thuis om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Stuur dan even een mailtje naar witenfrizz@live.nl.

Via de WIT & FRIZZ site deel ik mijn ervaring en mijn interieur veranderingen. Veranderingen waar ik soms artikelen  in verwerk, die te koop zijn. Binnenkort is de webshop in de lucht en kun je naast dat je de artikelen bij tennispark Overdam kunt kopen, ook diverse artikelen via de webshop bestellen.

Ik zal jullie op de hoogte houden van de workshops (incl hapje & drankje) en andere activiteiten. Met regelmaat ververs ik de artikelen en daarmee hoop ik jullie “blij” te maken, zodat jullie regelmatig de site blijven bezoeken!
Heerlijk met een kopje koffie of thee of zelfs een wijntje, even een rust momentje (een WIT & FRIZZ momentje) voor jezelf.

Grtjzzzzzz Karin

PS: Wil je iets bestellen, wil je meer info of heb je vragen, mail of bel mij,  ( zie contact) dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op!!