STYLING & RESTYLING

 

Jouw huis jouw thuis!!!!

Bij WIT & FRIZZ kun je ook terecht voor het stylen of restylen van jouw huis. De site geeft al een goede indruk voor welke style ik sta. Maar natuurlijk hoeft dat niet te betekenen dat eigen spulletjes moeten wijken. Vaak kan er door het combineren van andere kleuren en nieuwe accessoires een hele nieuwe sfeer ontstaan. Het is dan ook geweldig om het vertrouwen en de kans te krijgen van iemand om haar en of zijn woonkamer of eventuele andere ruimte “onderhanden” te mogen nemen.

Wil jij dat er met een “frizze” blik naar jouw interieur wordt gekeken?? Dan kun je contact met mij opnemen. Ik maak dan een afspraak om bij je langs te komen voor een intakegesprek ( kosten 35 euro). Samen nemen we je wensen door en maak ik foto’s van de ruimte.

Vervolgens kan ik een digitaal advies geven. Per uitgewerkte mail krijg je tips en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Kosten 25,- euro

Je kunt ook voor een persoonlijke uitvoering kiezen. Ik werk mijn ideeën uit en schaf de ,zoals eerder besproken, nieuwe artikelen aan. Vervolgens kom ik bepakt en bezakt opnieuw naar je toe en ga ik heerlijk aan de slag!!

Een verandering incl kleine accessoires en decoratiemateriaal kost 150,- euro. ( 50, euro artikelen)

Een verandering incl grotere/duurdere accessoires en decoratiemateriaal kost 200,- euro. ( 100,- euro artikelen)

Voor complete veranderingen, inclusief het aanschaffen van meubels, het verven van muren/kasten oid, gaan de kosten in overleg.

Mocht je meer willen weten kun je contact opnemen via “contact”op deze site. Daar vind je ook mijn mobielenummer en mailadres. Misschien tot snel!!!

Grtjzzzz Karin

PS De foto’s op site en het stukje tekst over mij persoonlijk geven je meer info over wie ik ben en waar ik voor sta. Dat geeft je waarschijnlijk iets meer indruk of mijn style aansluit bij jouw verwachtingen.