2017 MAAK ER IETS MOOIS VAN!!!

fullsizerender-9

Vrijdag 23 december

Het gaat nu opschieten, bijna kerst. Het huis is “kerst klaar”, de boom staat, de krans hangt op de voordeur en ik hoop dat ook dit jaar WIT & FRIZZ iets toe heeft kunnen voegen om nog meer kerstsfeer in jouw (t)huis te brengen. Door de spulletjes die gekocht zijn, door de tips op de site of op een andere manier. Voor de kinderen begint de kerstvakantie en vandaag en morgen zullen de meesten van jullie nog lekker druk zijn!! De boodschappen, toch nog een kadootje halen, een vergeten kerstkaart, noem maar op. Maar op kerstavond moeten we loslaten 😉

Geniet van je familie, alle lieve mensen die om je heen zijn en denk natuurlijk ook van de mensen bij die in je hart zitten en helaas niet (meer) bij je zijn. Ik hoop dat de kerstdagen verlopen zoals je voor ogen hebt, met warmte gezelligheid en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes!! Daarna gaan we richting 2017, een nieuw jaar vol nieuwe kansen!!

Voor WIT & FRIZZ liggen er al een hoop nieuwe plannen in de week. Ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan. Ik houd jullie op de hoogte!! Nogmaals hele fijne kerstdagen en (alvast) de allerbeste wensen voor een gezond, goed en sprankelend 2017!!! MAAK ER IETS MOOIS VAN!!!!!!

Lieve grtjzzzzzz Karin