NAJAAR 2020

Of we willen of niet, de tijd is aangebroken om de zomer van lieverlee achter ons te laten. Een bijzondere zomer, die we niet snel zullen vergeten……. Ik hoop dat we het najaar goed door gaan komen. We zullen immers minder vaak in de tuin en of buitenlucht af kunnen spreken. Hoe dan ook, het wordt weer tijd om het binnenshuis gezellig te maken. Ik heb de afgelopen week mijn best gedaan om de webshop bij te werken en te vullen met nieuwe artikelen. Een tijdrovend werkje, maar zo leuk om te doen. Qua sieraden zit er nog genoeg aan te komen en qua woondecoratie ook. Maar er is nu al een hoop nieuws te vinden.

Helaas heb ik afscheid moeten nemen van Tennispark Overdam als verkooppunt, dus alle woonaccessoires zijn nu alleen via de webshop verkrijgbaar. De sieraden zijn wel op drie andere punten te koop. Je vindt ze bij Beauty Instituut Damsigt in Voorburg, bij de Hair App in Leidschendam & Feestje bij Eef in Zoetermeer.

Ik zou zeggen neem gezellig een kijkje in de shop en jullie weten het, woon je in de buurt dan kun je je de verzendkosten besparen en bestelling op komen halen, alleen bestel dan niet in de shop maar mail naar witenfrizz@live.nl

Lieve grtjzzzzzzzz Karin