Aan de slag!!

Weer thuis na een heeeeeerlijke vakantie en nu ook weer aan de slag! Vol met nieuwe ideetjes, die tijdens de vakantie op geborreld zijn. Het gaat goed met WIT & FRIZZ, vooral de verkoop op Tennispark Overdam gaat goed. Komende weken vinden daar diverse toernooien plaats en zal ik ook regelmatig aanwezig zijn. De SALE gaat dan ook van start!! Via Fb en Insta zal ik jullie op de hoogte houden van de saleprijzen, die gelden vanaf zaterdag 7 juli tot en met vrijdag 13 juli. Voor nu wil ik nog even bovenstaande windlichten onder jullie aandacht brengen. Super mooi licht verspreiden ze met een kaarsje of een waxinelichtje. Je vindt ze onder shoppen.

Helaas moet ik ook even vermelden, dat de samenwerking met leukste plekjes is gestopt en daarmee het schrijven van het blogje. Ik hoop binnenkort op mijn eigen site de ruimte te vinden om te bloggen, want ik vind het nog steeds erg leuk!!

Dat was het weer voor nu 😉

Grtjzz Karin