Armbandensets voor HAAR & HEM!!

YESSSSSSSSS!!!!! Na veel voorbereiding is het dan nu eindelijk zover!!! De armbanden staan online en zijn te koop in de webshop!!!! Super mooie en zorgvuldig samengestelde armbandensets voor HAAR, voor JOU, maar ook voor HEM!! De sets waarmee WIT & FRIZZ start heb ik de namen gegeven van mijn vier kleinkinderen. Jill, Aimee, Nina & Finn zijn alle vier heerlijke inspiratie bronnetjes voor mij. Telkens weer!! Natuurlijk komen er nog meer “soorten” armbanden, ook voor kids, daarvan houd ik jullie via Insta en FB natuurlijk op de hoogte.

Met het maken van deze armbanden ligt de weg open voor allerlei activiteiten! Natuurlijk ga ik zorgen dat er elke keer wat nieuws te bewonderen is, maar ook de workshops voor groot & klein behoren tot de mogelijkheden, daar over binnenkort meer en ook het geven van een sieradenparty bij jou thuis, ga ik verder voorbereiden.

Mogelijkheden genoeg en met het voorjaar en zomer in het verschiet kan de creativteit hoogtij vieren.

Lieve grtjzzzzz Karin