INSPIRATION

 

Binnenkijken bij Karin

***********************************************************

***********************************************************

WIT & FRIZZ PARTY “DREAMING of SUMMER”

Afgelopen maandag (6 mei 2019) was het eindelijk zover. Na weken van voorbereiding, zijn we vanaf half 1 s’middags op gaan bouwen. Super leuk om dan alles wat ik al die tijd in mijn hoofd had, uit te gaan voeren. Want als ik echt eerlijk ben, is het stylen toch echt mijn grootste passie. Het hele plaatje klopte. Met extra tafels en de goede sfeer die er sowieso in het zaaltje hangt, kon ik, samen met Jacq de diverse armbanden, enkelbandjes, oorbellen, geweldige strandtassen voor groot en klein en heel veel spulletjes op het gebied van interieur allemaal een plekje geven!! Eerder dan ik hoopte was het klaar en heb ik ook gewoon even rustig op een stoeltje zitten genieten. Bij aankomst s’avonds was de sfeer verlichting aan en met de kaarsjes aan was de zomer een beetje voelbaar.

Naast WIT & FRIZZ waren er nog een aantal dames & een heer 😉 die het plaatje kompleet maakten. Een dank je wel aan mijn lieve broer Martin en zijn bedrijf ‘Interior Design’, Merel van ‘Colour your Balance’ voor de massages, Xan van ‘KIX’ voor de nagels, Bobbie van ‘Hair & Brows’ voor de haren & Kristel van ‘KIX 4 Nails voor de voeten.

Onder het genot van een hapje en een drankje heeft iedereen lekker rond kunnen snuffelen. Hier onder wat foto’s om een beetje sfeer te proeven en dank je wel aan iedereen die heeft mee geholpen…… van taarten bakken, armbandjes maken, afrekenen, sjouwen tot de moeite nemen om langs te komen…….zonder jullie was het niet gelukt!!!!!

DANK JULLIE WEL!!! <3

 

FLUITEKRUID

Voor de party van WIT & FRIZZ wilde ik graag bloemen hebben. Omdat de ruimte best groot was, zou een bosje roosjes niet genoeg zijn. Om de kosten niet te veel op te laten lopen, ben ik samen met een vriendin fluitenkruid gaan plukken. Fluitenkruid staat in deze periode volop aan de kant van de weg te bloeien. Toen Joy er nog was, heb ik regelmatig tijdens het uitlaten een bosje geplukt. De bloemetjes blijven best een aantal dagen mooi, daarna gaan ze uitvallen, maar zelfs dat vind ik mooi. Zo gezegd zo gedaan! De flinke bossen die we geplukt hebben, heb ik netjes in drie gietijzeren emmers geschikt en zelfs in één van de emmers had ik nog takken sneeuwballen uit de tuin, die ik kon verwerken!! Al met al drie prachtig boeketten voor bijna niks, alleen de emmers heb ik gekocht!! Misschien een leuke tip als je tijdens deze periode een feestje viert!!