INSPIRATION

 

Binnenkijken bij Karin

***********************************************************

***********************************************************

Op bezoek bij de hortensiakweker!!!

De hortensia is mijn meest favoriete plant en ook als snijbloem kan ik er heel erg blij van worden!! Een keertje bij de kweker gaan kijken was dan ook een soort droom die uit kwam!! Zoveel hortensia’s bij elkaar.Zo vers allemaal, groot, de kleine  ‘één pittertjes’ en de enorme diversiteit aan kleuren deden mijn hart sneller kloppen. De hortensia’s gaan tot eind mei nog naar de veiling en vanaf juni gaat alle aandacht naar de kweek van nieuwe planten! Dit jaar was ik aan de late kant maar volgend jaar sta begin maart ik met mijn neus tegen het raam!!!

 

***********************************************************

Restyling Tennispark Overdam

Ook hier is weer zichtbaar dat kleine veranderingen voor groots effect kunnen zorgen!!

***********************************************************

Het is koud buiten, maar toch is de Pasen al weer in aantocht. Heerlijk om de workshops weer online te hebben en nieuwe ideetjes uit te werken…even wat sfeer fotootjes…….

 

***********************************************************

Pompoenen verven………

De tijd van de pompoenen loopt al een beetje af, maar toch wil ik deze leukerds nog even aan jullie laten zien en als inspiratie op de site plaatsen. Wie weet volgend jaar een nieuwe workshop 😉

Na dat de pomoenen wit geverfd zijn, heb ik de tekst en de gezichtjes er op gemaakt…super schattig met wat glitter en bloementjes… de lichtjes maken het helemaal af…zo is het een knipoog naar de donkere dagen die gaan komen….. <3

***********************************************************

** Zomerse sferen bij Tennispark Overdam **

Sinds vorige week zijn de WIT & FRIZZ strandtassen te koop bij Tennispark Overdam. Samen met de leuke schaaltjes op de tafels hangt er een gezellige zomerse sfeer. De strandtassen zijn in diverse maten te koop, maar kunnen ook tijdens een workshop zelf gemaakt worden!! Zelfs voor de kleinsten onder ons is de mogelijkheid om een tasje te maken!!  Leuk voor een feestje. Een drankje en een hapje maken het gebeuren helemaal af. Voor meer info, check de site onder “WORKSHOPS”. Bij het Tennispark kun je ze tot eind volgende week bewonderen.

 

***********************************************************

** Zomer etalage **

Vandaag heb ik  een aantal zomerspullen van WIT & FRIZZ bij Fortunella in de etalage mogen plaatsen. Samen met twee prachtige zomerjurken, een aantal roze kussens ( van Claudia) staan er twee potten en twee “BEACH planken”in de etalage. Less is more….. een paar artikelen die een groots effect geven. Natuurlijk ontbreekt de “wegwijzer”van vorig jaar ook niet!! Thx Clau!!!

***********************************************************

** Mini metamorfose **

Afgelopen weekend ben ik gezellig bij mijn vriendin in haar huiskamer aan de slag geweest. Dat hebben we al twee keer eerder gedaan. Een keer na haar verhuizing en een keer toen ze de kamer had “omgegooid”, maar ze het nog te rommelig vond. De tweede keer heb ik het 1 en ander verplaatst, gegroepeerd en weggehaald. Dat is best lastig want iedereen heeft spulletjes waar hij of zij aangehecht is, maar uiteindelijk is er een balans gevonden. Nu wilde zij graag ipv paars/lila een nieuwe accent kleur toevoegen. Met een blauwe en een bruine bank is dat best een uitdaging! In eerst instantie vonden we de nu zo populaire kleur groen….maar dat was het een net niet, zeker omdat er ook nog een stoeltje staat met licht blauw/turquoise, vandaar een wat pittiger kleurtje. Maar eenmaal thuis was dat het toch ook niet. De volgende dag was er meer tijd en al snel besloten we dat alle kussens en de decoratie terug moesten!! Daar gingen we weer!! Uiteindelijk zagen we hele stoere jeans blauwe kussens en hebben we het blauw verder doorgevoerd. Al met al een super resultaat waarvan iedereen blij wordt/werd!!!!

Het bewijst opnieuw, ook was het nu even zoeken, dat een paar nieuwe kussens, wat kaarsen in dezelfde kleur en evt een bos bloemen of in mooie plant op kleur. een nieuwe kijk en frizze blik op jouw thuis kunnen werpen!!!!

Dit mailtje wil ik jullie niet onthouden! Ik had Tanja gevraagd een stukje tekst te schrijven om te plaatsen bij haar foto’s bij “JOUW (T)HUIS BIJ WIT & FRIZZ”. Het mailtje geeft weer dat er gelukkig nog meer mensen zijn die door de aankoop van een enkel dingetje aan de slag gaan in huis en wat super leuk om af en toe “to the rescue” te mogen komen met een positief resultaat als uitkomst! Thx Tan ( opnieuw) voor je lieve woorden en je betrokkenheid!!!

***********************************************************

**   Verkoop Paasartikelen bij Tennispark Overdam **

De Paasartikelen van WIT & FRIZZ zijn sinds afgelopen donderdag te koop bij Tennispark Overdam. Super leuk om weer de kans van Hans en Jacq te krijgen om met de spulletjes een Paassfeer te creëren. Het ziet er gezellig uit en ik hoop dat er lekker verkocht wordt!! Kom gerust even kijken ,de koffie is er heerlijk!!!

***********************************************************

**  Nieuwe tafel 😉  **

Het zat al een tijdje, zelfs voor mijn verhuizing, in mijn hoofd dat ik een salontafel wilde van pallets… Maar zoals het vaak ,bij mij althans, gaat dan moet er iets anders voor wijken en dat wilde ik eigenlijk ook niet. De bewaarde pallets heb ik uiteindelijk aan mijn dochter gegeven en daar staan ze nu te pronken. Maar het bleef knagen, elke keer als ik ergens met de hond wandelde en ik een pallet zag liggen bedacht ik hoe ik hem thuis zou kunnen krijgen. Nu waren dat pallets die niet zomaar voor het pakken lagen en dat deed mij dan besluiten om het maar weer los te laten. Maar doordat ik nu actiever op Instragram ben en ik zoveel heerlijke witte interieurs voorbij zag komen, met als een pronkstuk een salontafel van één of twee pallets, begon mijn hart toch weer sneller te kloppen……….. Maar mijn kans kwam…. vorige week was ik even op de tennisbaan en wat stond daar tussen de containers….een prachtige pallet!!!!! Ik heb netjes gevraagd of ik hem mocht hebben en dat was geen probleem. Gelukkig heeft mijn zoon een auto waar hij in past, met de fiat 500 is dat toch lastiger haha en na hem goed te hebben laten drogen, ben ik van de week begonnen met hem te verven. Afgelopen zondag de wielen er onder gezet en kijk nu!! Ik heb een super tafel voor weinig geld!!! De wit kwast heb ik over meerdere spullen gehaald, een paar nieuwe kussentjes, mijn paasspullen opgezocht en zie daar……. een heerlijk WIT & FRIZZZZZZZZZZ voorjaars interieur!!! Zo simpel kan het dus zijn!!! 🙂

Grtjzzz Karin

PS Het kleed is, in overleg, te bestellen. Zie SHOPPEN.

***********************************************************

**  Herfst etalage  **

Afgelopen week heb ik de etalage van kledingzaak “Fortunella” in herfstsfeer mogen brengen. De etalage was al voorzien van lichtjes en een bodembedekker met bladeren. Door de pompoenen te verven en een “gordijn”met denneappels, kaneelstokjes en andere materialen in lichte tinten toe te voegen,onstond er een herfstgevoel,zonder de traditionele herfst kleuren!!! Missie geslaagd!!!

img_7069-1

img_7076