JOUW (T)HUIS “JA, JOUW (T)HUIS!!!!” BIJ WIT & FRIZZ

Het is inmiddels februari. De eerste maand van het jaar is gelukkig snel voorbij gegaan. Ik blijf het lastig vinden om de omschakeling te maken van de warme en gezellige feestmaand naar een maand waarin vaak weinig te beleven valt. Zeker op het gebied van interieur. Alles is weer opgeruimd en het is zelfs een beetje kaal. Bij mij duurt het altijd wel weer even voordat ik het weer helemaal naar mijn zin heb. Gelukkig kon vond ik al heel snel weer hortensia’s en ook twee schattige olijfboompjes en die brachten gelijk sfeer in de kamer!!

Ik ben ook heel benieuwd hoe jullie wonen………Daarom hoop ik door hier (en op FB & Instagram) een oproepje te plaatsen, jullie over te halen jullie eigen (t)huis hier op de site van WIT & FRIZZ te delen. Vier foto’s van jouw favoriete plekjes en een stukje tekst waarin je uitlegt waarom je voor deze style gekozen hebt en welke kleuren je in jouw interieur hebt. Ik verwerk de foto’s en de tekst en plaat ze op de pagina JOUW (T)HUIS BIJ WIT & FRIZZ en plaats een berichtje op FB en Insta. Zo kunnen we allemaal een beetje bij elkaar binnenkijken en misschien zelfs inspiratie bij elkaar op doen. DOE JE MEE???? Ik zou het super vinden!!!!!

De foto’s en stukje tekst kunnen je mailen naar witenfrizz@live.nl

Grtjzzzzzz Karin