JUNI 2017

Vandaag de eerste dag van juni!! Mijn vakantiemaand. Nee, ik ga jullie niet een hele maand “verlaten”, want ook al is het heerlijk om op vakantie te gaan en ga ik lekker genieten van alles wat Kreta te bieden heeft, na een goede week voel ik alweer de drang om naar huis te gaan, naar iedereen die mij lief is, maar ook naar mijn eigen stekkie. Mijn huis, mijn thuis!!! Natuurlijk wil ik dan na een paar dagen thuis te zijn weer terug haha en dat maakt dat ik de dagen dat ik op vakantie intens geniet!!! Ik heb er zin in!!

Op de valreep nog een bestelling gekregen voor een strandtas en morgenavond ga ik een avondje freubelen met mijn eigen dochters en een strandtas maken. De strandtassen zijn dit jaar een suc6 en daar ben ik super blij mee!! Nieuw zijn de strandtasjes voor de kleine dames onder ons. Het tasje voor Fenne was de eerste met naam!! Het tasje voor Fenne heb ik aangepast aan de tas voor haar mama!! Echt te schattig!! Wil je een tas zelf maken of bestellen het kan allemaal. Voor de workshop gan je naar de pagina WORKSHOPS en om evt te bestellen kun je naar SUMMER 2017 gaan. Natuurlijk kun je altijd mailen of bellen. De gegevens vind je op de contact pagina.

Nieuw zijn ook de kinderworkshops. Tot nu toe nog alleen het aanbod van het versieren van strandtasjes en het maken van sleutelhangers samen met drie elastieken armbandjes, Maar na de vakantie hoop ik meer keuze aan te kunnen bieden.

Ik  ga lekker inspiratie op doen op mijn strandbedje!! Via Insta en FB houd ik jullie af en toe op de hoogte van mijn niks doen!!!

Grtjzzzzzz Karin