KERST 2020

Het is een tijdje stil geweest van mijn kant….er was ook weinig te melden tav WIT & FRIZZ. We beleven rare en bijzondere tijden. Ondanks dat we dachten dat we het Corona virus onder controle hadden, is het nu helemaal mis en zitten we in een lockdown. Het virus is ook nog eens aan het muteren en lijkt nu nog besmettelijker te zijn. Voorlopig zijn we er helaas nog niet vanaf. Dat heeft ook invloed op WIT & FRIZZ, gelukkig is er nog de webshop en hebben de verkooppunten, tot de lockdown, ook goed kunnen verkopen, maar ik mis de workshops met jullie en alle gezelligheid die daarbij hoort. Ik hoop oprecht dat 2021 ons nieuwe mogelijkheden en kansen gaat geven en ons letterlijk weer wat dichterbij elkaar brengt.

Een dank jullie wel aan iedereen die WIT & FRIZZ dit jaar weer wist vinden. Niets is leuker om te zien en merken dat de artikelen die met zorg gemaakt, uitgezocht zijn en ik leuk vind, jullie ook blij hebben kunnen maken! Echt super bedankt!

Ik wens jullie, ondanks de beperkingen, toch hele fijne dagen. Geniet van de mensen die je lief hebt en tot slot een vooral gezond en een goed 2021! WIT & FRIZZ gaat met frizze moed het nieuwe jaar in.

Lieve grtjzzzzz Karin