KERST AGENDA 2017

Woensdag 6 december……de Sint is vertrokken!! We mogen los met alles wat met kerst te maken heeft! De aanloop naar de feestdagen is voor mij een beetje anders verlopen dan ik hoopte, maar ook al is het laat het is nog niet te laat!! Ik heb nog een aantal data kunnen prikken om de kerstworkshops te geven. Waarschijnlijk voor jullie een last minute actie, maar soms werkt dat ook. Hierboven vind je de data en de workshop die op die dag gegeven wordt. Mocht het niet meer lukken kun je ook gezellig komen kerstshoppen op Tennispark Overdam in Leidschendam, naast WIT & FRIZZ zijn er meer kraampjes gevuld nml “Ik hout van…….(kerst)” zij verkopen allerlei decoratie van natuurlijke materialen, ook Live Life Jewels met de meest schattige handgemaakte sieraden voor hele leuke prijzen en kun je je zelfs lekker laten masseren  door Colour Your Balance, dat alles in een heerlijk kerstsfeertje en onder het genot van een gluhwijntje!! De moeite waard om even te komen lijkt mij.

Op donderdag 21 december mag ik een gezellige kerstworkshop geven, het is bijna traditie, bij basisschool Montessori Houtwijk en daarmee samen met de leerkrachten de kerstvakantie inluiden!! De achttien kerstboompjes staan klaar om versierd te worden!!

Morgen ga ik bij iemand thuis aan de slag en ga ik met de kerstspullen die er zijn een kerstsfeertje creëren!! Ik heb er allemaal zin in!!

Geniet van alle voorbereidingen!!

Grtjzzzzzz Karin

Meer info mail naar witenfrizz@live.nl