KINDERWORKSHOPS

Dit zijn de WORKSHOPS voor KIDS van WIT & FRIZZ. Deze workshops zijn geschikt vanaf 6/7 jaar en ouder. Een aantal workshops is ook te volgen als “DUO WORKSHOP”!! Op de algemene pagina vind je de uitgebreide informatie tav de workshops.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor workshop? Mail dan naar witenfrizz@live.nl

DUO WORKSHOP “ARMBANDEN”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of je kleindochter aan de slag. De jongste maakt vier armbandjes zoals hieronder beschreven en jij maakt de armbanden van de WORKSHOP “ARMBANDEN”, zoals beschreven bij de ZOMER workshops.

Kosten twee workshops samen 32,50 euro


WORKSHOP “ARMBANDJES MAKEN”

Een super leuke creatieve workshops waarin je vier armbandjes mag maken. Je mag een armbandje rijgen met houten kralen naar keuze en daar een bedel aan hangen. Een armbandje van breed elastiek met hanger plus bedel. Een armbandje met kleine kraaltjes en speciale kraal of bedel en een armbandje met je naam. Alle armbandjes worden geregen op elastiek. Mocht je ipv een armband met je naam, een sleutelhanger met je naam willen maken, dan kan dat, maar komt er 2,50 bij.

Kosten 10,- euro per kind

DUO WORKSHOP “STRANDTAS” (voorjaar/zomer)

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of kleindochter aan de slag. De jongste maakt het strandtasje zoals hieronder wordt beschreven en jij de strandtas zoals beschreven wordt bij de WORKSHOP “STRANDTAS”, die bij de ZOMER workshops kunt vinden.

Kosten twee workshops samen 42,50 euro met kleinste tasje & 45,- euro met groter formaat.

WORKSHOP “STRANDTASJE” (voorjaar/zomer)

Dit is een super leuke workshop, maar ook best een beetje moeilijk. Het rieten tasje ga je versieren door met naald en draad de kralen en de schelpen aan het tasje vast te maken. Vanaf een jaar of zeven is dit goed te doen. Het is ook leuk om er iets op te verven en dat is wat toegankelijker voor de kleinere kinderen. Een tassenhanger met lintjes maakt het geheel af.

Kosten 12,50 euro per kind (tasje 32 cm breed & 15 cm hoog)

Kosten 16,50 euro per kind (tasje 40 cm breed & 20 cm hoog)

WORKSHOP “BLOEMEN CUPCAKES”

Onder het genot van een drankje en wat lekkers te snoepen, kan ieder kind drie cupcakes met bloemen maken. De kleine taartjes zijn compleet met een onderbordje.

Kosten 10,- euro per kind

WORKSHOP “SLEUTELHANGER & ELASTIEK ARMBANDJE”

Met lintjes en kralen, schelpjes en andere materialen maak je eigen sleutelhanger. Daarnaast kies je twee brede elastieken banden waar je een bedel en of kraal naar keuze op kunt naaien.

Kosten 7,50 euro per kind