Lampjes in de tuin

Via de blogs van WIT & FRIZZ wil ik met jullie leuke tips, ideetjes of andere zaken delen op het gebied van LIFESTYLE. Tips die misschien iets kunnen toevoegen voor jou, aan jouw interieur en de gezelligheid huis en tuin. Soms zal het gaan over mooie luxe zaken of soms een blog waarmee je zelf creatief aan de slag kunt. Leuk om nu op mijn eigen site te bloggen en met jullie onderwerpen te delen die dicht bij mijzelf en WIT & FRIZZ staan!!!

**********************************************

Lampjes in de tuin!!

Niets is gezelliger dan warme zomerse avonden in de tuin door te brengen. Inmiddels is er naast de gewone tuinverlichting, een enorm aanbod tav andere gezellige verlichting. Of je gebruikt wilt maken van stroom, batterijen of de zon, het kan allemaal!! Heb je zin om wat extra sfeer in je tuin aan te brengen en ben je een beetje creatief, dan word je vast blij van de volgende foto’s!!

Deze lampjes werken op zonne-energie en gaan, zodra het begint te schemeren aan. Heel sfeervol voor boven de tafel en helemaal zelf te maken. Voor de benodigdheden heb ik een lijstje gemaakt. Maar het lijkt mij duidelijk…. De metalen emmers worden gevuld met beton en daar worden de boomstammen of evt andere stokken in geplaatst. De hoogte van de stokken bepaald de hoogte van de lampjes boven je tafel.

In dit geval is het handig om te zorgen dat je ruimte maakt om de lader plaatsen en de lader er makkelijk in het uit gehaald kan worden, mocht het weer minder zijn dan kun je de lampjes binnen halen.( zie pijltje) Dek het geheel af met diverse schelpen en het zomerse gevoel in jouw tuin wordt nog meer versterkt!!!! Hieronder een lijstje met benodigdheden!!!

HEEL VEEL SUC6!!!!!!!!

*************************************************