MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER!!!!!

Al voor dat Sinterklaas het land heeft verlaten, heb ik “kerstkriebels”!! Ik kan er niets aan doen ;).  Vlak na de zomer verschijnen bij de groothandel de eerste kerstartikelen, dus ja…hahaha…..daarom ben ik blij als ik los mag!!! De X-MAS PARTY van WIT & FRIZZ is inmiddels achter de rug en omdat ik toch alles voor de party had leeggemaakt, had ik een heel goed excuus om mijn huis ook al in kerstsfeer te brengen!!! 😉 Heerlijk!! Ik geniet enorm van deze tijd! En niet zoals ik “vroeger” deed, mijzelf focussen op alleen de kerstdagen. Genieten van het NU en de dagen voor kerst met lieve mensen om mij heen, ik houd er van!! Komende week mag ik  tennispark “Overdam” helpen een beetje extra kerstsfeer aan te brengen en is alles van WIT & FRIZZ te koop!! Ik ben heel benieuwd!! De nieuwste kerstartikelen kun je vinden onder x-mas shopping.

Wil je meer inspiratie kijk dan even bij x-mas inspiration, daar staan leuke tips en de foto’s van de party!! En nogmaals GENIET van deze dagen met iedereen die je lief is, dan kan het niet anders dan dat het A DECEMBER TO REMEMBER wordt!!!! <3

Karin