Mijn blog bij Leukste Plekjes

Gisteravond heb ik mijn eerste blog geschreven en geplaatst op de site van “Leukste Plekjes”. Leukste plekjes is een online magazine en neemt je mee naar de leukste en natuurlijk lekkerste eetgelegenheden en evenementen, maar ook voor lekkere recepten en andere tips kun je op de site terecht. Het grootste gedeelte van wat er geplaatst wordt speelt zich af in Den Haag, maar er wordt ook zeker verder gekeken, dan de “Haagse” grenzen. Voor mij is het super leuke uitdaging en zal ik mijn best doen om met passie iets toe te voegen!!  www.leuksteplekjes.nl

Pasen staat inmiddels voor de deur!! Wat zijn er veel workshops geweest en wat zijn er weer prachtige werkstukjes uitgekomen!! Ik kan inmiddels geen paasei meer zien haha, maar dat hoeft ook niet meer. Door de vroege Pasen is er nu meer tijd om aan de zomerworkshops te werken!! Ideetjes genoeg en super leuk om ze uit te gaan werken.

Naast de workshops, het verkooppunt bij Overdam, waar vanaf dinsdag weer nieuwe artikelen te bewonderen zijn, ben ik ook lekker aan de slag met stylen. Ook geweldig om te doen. Van de week een mini metamorfose en een plan uitwerken voor een stel dat gaat verhuizen en alleen de hoekbank meeneemt!! Geweldig dat er zoveel mensen zijn die mij het vertrouwen geven op diverse terreinen en wat is het heerlijk om met hart, ziel en passie iets te creëren, iets mooi neer te zetten, waar we allemaal blij van worden!!

Fijne Paasdagen!!

Grtjzzz Karin