NAJAAR

Dit zijn de NAJAARS WORKSHOPS van WIT & FRIZZ. Op de algemene pagina vind je de uitgebreide informatie tav de workshops.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een workshop? Mail dan naar witenfrizz@live.nl

WORKSHOP “KRANS OF TOEF OP STANDAARD”

Tijdens deze workshop maak je een krans of een toef. De krans wordt gemaakt met kleine toefjes bloemen en/of blad en deze worden op een ijzeren ring gebonden. De toef is een soort handgebonden boeketje. Zowel de krans als de toef hang je aan de kant en klare standaard. Mocht de voet qua kleur niet naar je zin zijn, dan kan deze in een kleur naar keuze geverfd worden. Door bloemen en blad te gebruiken die mooi indrogen, heb je extra lang plezier van je werkstuk. Natuurlijk is deze workshop in elk seizoen te volgen.

Kosten 35,- euro per persoon

WORKSHOP “HERFSTTAART”

De bloementaart in herfstsfeer. Hier kun je zo goed zien hoe de seizoenen invloed hebben. Deze taarten zijn zo mooi met warme herfstkleuren. Uiteraard kun je ook hier ipv een grote taart, drie kleintjes maken en neem je deze taart of taartjes ook mee naar huis op een onderbord.

Kosten 29,50 euro per persoon voor de taart

Kosten 24,50 euro per persoon voor de drie taartjes

WORKSHOP “ARMBANDEN”

Bij de zomer workshops vind je de uitgebreide beschrijving van de workshop “armbanden”. De armbanden kun je het hele jaar door maken vandaar dat ze ook tussen de najaars workshops staan. http://www.witenfrizz.nl/zomer/

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “POMPOEN VERVEN”

Pompoenen of sierfruit horen bij het najaar. Maaaar….. ik ben geen mens die van de kleuren geel & oranje houd…. vandaar dat ik ze graag in mijn favoriete kleuren verf. Met een beetje creativiteit kun je de leukste pompoentjes maken. Samen met wat glitters, lichtjes en wat bloemetjes ontstaat er een sprookjesachtige sfeer. Leg ze als ze geverfd zijn op een schaal met een waxinehouder of vul een stenen pot en je hebt de najaars sfeer in huis.

Kosten 25,- euro per persoon (per pot of dienblad)

DUO WORKSHOP “ARMBANDEN”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of je kleindochter aan de slag. De jongste maakt de vier armbandjes zoals beschreven staat bij de kinderworkshops en jij maakt de armbanden van WORKSHOP “ARMBANDEN”, zoals beschreven staat bij de ZOMER workshops.

Kosten twee workshops samen 32,50 euro