NAJAAR

Dit zijn de NAJAARS WORKSHOPS van WIT & FRIZZ. Op de algemene pagina vind je de uitgebreide informatie tav de workshops.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een workshop? Mail dan naar witenfrizz@live.nl

WORKSHOP “POT MET DENNENAPPELS”

Super leuk is deze metalen pot met een doorsnede van 19 cm en een hoogte van 17 cm of een wit geverfde stenen pot in een vergelijkbare maat en deze te vullen met dennenappels. In het midden van de pot is er ruimte voor een waxinehouder, daar omheen plaats je de dennenappels, die je eerst ‘op draad zet’. Vervolgens werk je de pot af met diverse materialen. Alles is lang houdbaar en door er eventueel met kerst wat balletjes tussen te steken, kun je tot het eind van het jaar genieten van je eigen werkstuk!!!!

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “GROTE GEVULDE MAND MET KAARS”

Een workshop die tijdens elk seizoen natuurlijk gemaakt kan worden, maar juist nu met de prachtige herfst materialen als bessen en hortensia’s een extra uitdaging is om te maken. De mand met een hoogte van 23 cm en een doorsnede van 31 cm vul je met de diverse materialen. In het midden is er ruimte om een glazen windlicht te plaatsen, zodat er een kaars in kan branden. Al met een hele prachtig gevulde mand, die de lange en donkere avonden die er aankomen voor extra sfeer in huis gaat zorgen.

Kosten 45,- euro per persoon

WORKSHOP “HERFSTTAART”

De bloementaart in herfstsfeer. Hier kun je zo goed zien hoe de seizoenen invloed hebben. Deze taarten zijn zo mooi met warme herfstkleuren. Uiteraard kun je ook hier ipv een grote taart, drie kleintjes maken en neem je deze taart of taartjes ook mee naar huis op een onderbord.

Kosten 29,50 euro per persoon voor de taart

Kosten 24,50 euro per persoon voor de drie taartjes

WORKSHOP “ARMBANDEN”

Bij de zomer workshops vind je de uitgebreide beschrijving van de workshop “armbanden”. De armbanden kun je het hele jaar door maken vandaar dat ze ook tussen de najaars workshops staan. https://www.witenfrizz.nl/zomer/

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “POMPOEN VERVEN”

Pompoenen of sierfruit horen bij het najaar. Maaaar….. ik ben geen mens die van de kleuren geel & oranje houd…. vandaar dat ik ze graag in mijn favoriete kleuren verf. Met een beetje creativiteit kun je de leukste pompoentjes maken. Samen met wat glitters, lichtjes en wat bloemetjes ontstaat er een sprookjesachtige sfeer. Leg ze als ze geverfd zijn op een schaal met een waxinehouder of vul een stenen pot en je hebt de najaars sfeer in huis.

Kosten 25,- euro per persoon (per pot of dienblad)

DUO WORKSHOP “ARMBANDEN”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of je kleindochter aan de slag. De jongste maakt de vier armbandjes zoals beschreven staat bij de kinderworkshops en jij maakt de armbanden van WORKSHOP “ARMBANDEN”, zoals beschreven staat bij de ZOMER workshops.

Kosten twee workshops samen 32,50 euro

WORKSHOP “SNIJPLANK”

Meer info? Kijk dan even op de pagina VOORJAAR/PASEN