Nieuwe artikelen bij Overdam

Gisteren ben ik bij Tennispark Overdam aan de slag gegaan om alles wat met Pasen te maken had te verwijderen en te vervangen voor iets nieuws! De tenniscompetitie is weer van start gegaan en een gezellig paviljoen draagt vast bij aan het genieten van een hapje en een drankje, voor en of na de wedstrijd! Ook de paasartikelen, die te koop waren, zijn vervangen voor nieuwe spulletjes!! Voorzichtig kijk ik naar de zomer, met schattige enkelbandjes, leuke parasolletjes voor op de tuintafel en ook het rekje met kleding is aangevuld! Twee nieuwe kleuren van de linnen jurken en nieuw zijn de truitjes!!! Echt schatjes!! Mocht de linnen jurk in jouw kleur verkocht zijn dan kun je hem evt bestellen en ga ik mijn best doen hem voor jou in te kopen!  Bij de truitjes is dat lastiger. Ze zijn bij Overdam te bewonderen, je kunt daar gewoon pinnen en ze zelfs even passen. Meer info en foto’s kun je vinden onder SHOPPEN/BESTELLEN of SHOPPEN BIJ OVERDAM.

Ook mijn nieuwe blog staat weer online bij Leukste Plekjes.

Heb je vragen kun je mij altijd mailen!! witenfrizz@live.nl

Dat was het weer voor deze week!! Grtjzzzz Karin