OVER WIT & FRIZZ

 WIT & FRIZZ BRIEVENBUS PAKKETJES & ZO.

Wat leuk dat je de site/webshop van WIT & FRIZZ gevonden hebt. 

In de webshop vind je super leuke, lieve, originele, betaalbare en soms zelfs unieke gevulde brievenbus pakketjes voor diverse gelegenheden. 

Elk pakketje wordt met zorg samengesteld en verpakt en voor jou verzonden.

Met de pakketjes kun je iemand verrassen of gewoon jezelf cadeau doen. 🙂

Het bestel proces is simpel!

Allereerst, alle prijzen zijn inclusief verzendkosten en een klein kaartje. Wil je er toch een andere kaart bij verzenden, kies dan een kaart (€1,50 of €2,-) in de webshop en voeg deze toe aan je bestelling.
Wil je je pakketje verzenden naar iemand anders? Vul dan dat adres in en noteer bij “bestelnotities” wat je graag op je kaartje wilt hebben.

Om de pakketjes uniek en exclusief te houden, zijn de doosjes in beperkte oplage verkrijgbaar. Ook de pakketjes met de door mij gemaakte sieraden en dergelijken, zorgen er voor dat je exclusief voor de dag kunt komen als je iemand verrast. Er kan zelfs in overleg speciaal voor jou, naar jouw wensen een artikel gemaakt worden.

Dit maakt dat WIT & FRIZZ zich onderscheidt van de andere webshops met brievenbus cadeautjes.

Wil je toch meerdere pakketjes met dezelfde artikelen verzenden, mail dan naar info@witenfrizz.nl zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Naast de brievenbuspakketjes verzinnen/maken, ben ik ook gek op sieraden maken of op andere manieren creatief bezig te zijn. De sieraden vind je in de webshop terug, maar zijn ook op diverse verkooppunten verkrijgbaar en op een leuke fair of braderie verschijn ik ook graag. Ook een gezellige workshop, met name rond de feestdagen, behoort tot mogelijkheden. Kortom voor elk proces waar een beetje creativiteit aan te pas komt, ben ik wel te porren. Dit jaar heb ik een prachtige opdracht gekregen om de cadeaubon voor het personeel van een organisatie, feestelijk in te pakken. Een leuke nieuwe uitdaging waar ik met heel veel plezier aan gewerkt heb.

Door @wit_en_frizz & @witenfrizzbrievenbuzz op Instagram te volgen, blijf je helemaal op de hoogte. Wie weet tot snel, plezier met shoppen 😉 en heb je vragen. Ik lees ze graag!

Karin.