STYLING & NAJAAR 2017

Het is inmiddels alweer bijna september en gaan vanaf as maandag alle regio’s weer naar school. Ik hoop dat jullie hebben genoten!!

Normaal heb ik mijn kamer al van zomer naar najaar veranderd, maar omdat het de laatste dagen  prachtig weer was, is de behoefte er nog niet echt, maar dat het gaat gebeuren is een ding wat zeker is.Het najaar komt er aan of we willen of niet …….  Binnenkort hoop ik jullie dan ook op de hoogte te kunnen brengen van de nieuwe workshops. Ik heb inmiddels een nieuwe inkoopbron aan kunnen boren en dat opent deuren naar heel veel meer mogelijkheden. Dus houdt de site, Facebook en Instagram goed in de gaten!!!

Bij WIT & FRIZZ kun je ook terecht voor het stylen of restylen van je huis!! Onlangs heb ik een huiskamer mogen restylen, na een intake gesprek waarin we alles doorgenomen hebben, zijn we aan de slag gegaan met uiteindelijk een super gezellig resultaat!! Meer hierover kun je lezen op de pagina STYLING & RESTYLING. De gebruikte artikelen zijn allemaal te bestellen. Zie de pagina SHOPPEN?BESTELLEN.

Ik ben ook bij een jong gezin thuis geweest, voor hen heb ik na een intake gesprek te hebben gehad, een digitaal advies gemaakt en toe gestuurd. Dat was net het duwtje wat ze nodig hadden om zelf aan de slag te gaan. Soms werkt het inderdaad zo dat als er iemand met een “frizze” blik kijkt het jou de handvaten kan geven om lekker zelf aan de slag te gaan!! Ik ben benieuwd naar het resultaat!!

Op naar een gezellig najaar, de tijd om het met elkaar en in huis weer extra gezellig te maken!!

Grtjzzzzzzz Karin