STYLING & RESTYLING

 

Jouw huis jouw thuis!!!!

Bij WIT & FRIZZ kun je ook terecht voor het stylen of restylen van jouw huis. De site geeft al een goede indruk voor welke style ik sta. Maar natuurlijk hoeft dat niet te betekenen dat eigen spulletjes moeten wijken. Vaak kan er door het combineren van andere kleuren en nieuwe accessoires een hele nieuwe sfeer ontstaan. Het is dan ook geweldig om het vertrouwen en de kans te krijgen van iemand om haar en of zijn woonkamer of eventuele andere ruimte “onderhanden” te mogen nemen.

Wil jij dat er met een “frizze” blik naar jouw interieur wordt gekeken?? Dan kun je contact met mij opnemen. Ik maak dan een afspraak om bij je langs te komen voor een intakegesprek ( kosten 37,50 euro). Samen nemen we je wensen door en maak ik foto’s van de ruimte.

Vervolgens kan ik een digitaal advies geven. Per uitgewerkte mail krijg je tips en ideeën om zelf mee aan de slag te gaan. Kosten 50,- euro.

Je kunt ook voor een persoonlijke uitvoering kiezen. Ik werk mijn ideeën uit en schaf de ,zoals eerder besproken, nieuwe artikelen aan. Vervolgens kom ik bepakt en bezakt opnieuw naar je toe en ga ik heerlijk aan de slag!!

Een verandering incl kleine accessoires en decoratiemateriaal kost 150,- euro.  50 euro artikelen.  Waxinehouders, kaarsen en/of een vaasje.

Een verandering incl grotere/duurdere accessoires en decoratiemateriaal kost 200,- euro. 100 euro artikelen. Waxinehouders, kaarsen, een vaas, potten, kandelaars of een lantaarn. (in overleg)

Voor een groots effect, een grote verandering in de ruimte maak ik gebruik van de hier boven genoemde artikelen, aangevuld met kussens en een plaid. Uiteraard zijn de kosten dan hoger. Voor het totaal bedrag van 250 euro ( 150 euro artikelen) kun je jouw huiskamer een vernieuwde en “frizze” uitstraling geven.

Uiteraard bespreken we, zoals eerder geschreven, vooraf wat jouw wensen zijn en wat nodig is.

Voor complete veranderingen, bijvoorbeeld het aanschaffen van meubels, het verven van muren/kasten oid, gaan de kosten in overleg en reken ik 37,50 euro per uur, ook dit gaat in overleg, zodat niemand voor verrassingen komt te staan!! 🙂

Mocht je meer willen weten kun je mailen naar witenfrizz@live.nl. Op contactpagina vind je ook mijn mobielenummer. Misschien tot snel!!!

Grtjzzzz Karin

PS De foto’s op site en het stukje tekst over mij persoonlijk geven je meer info over wie ik ben en waar ik voor sta. Dat geeft je waarschijnlijk iets meer indruk of mijn style aansluit bij jouw verwachtingen.

*****************************************************************

*****************************************************************

HOME SWEET HOME najaar 2018

Het najaar komt er aan…… De schelpen zijn verwijderd en ik heb “de boel” een beetje veranderd. Ik word blij van elk nieuw seizoen, maar het najaar heeft toch wel een speciaal plekje. Vorige week ben ik begonnen met een beetje meer warmte in kamer te creëren. De echte najaarskleuren zijn aan mij niet besteedt….maar met een mooi gebreid plaid en met een aantal (in mijn geval) roze en lila kussens, plus diverse bloemen en plantjes kom ik altijd al een heel eind!! De mooie roze of witte sneeuw- of pernettya bessen, hoewel de laatsten eigenlijk voor buiten zijn, de hortensia, een paar vergrijsde planten en wat appeltjes, geven mijn kamer de najaarsuitstraling waar ik naar opzoek ben. Natuurlijk ontbreken ook de pompoenen niet!! Mochten die niet de gewenste kleur hebben, dan pas ik ze graag aan en met een beetje extra versiering, worden ze nog persoonlijker!! ( Binnenkort is ook de workshop “Pompoenen verven” weer te volgen) Ook het zand in de windlichten is vervangen. In het najaar gebruik ik daar vaak koffiebonen voor. Die staan stoer en stralen warmte uit.

Heb jij het gevoel dat er bij jou thuis ook wel wat veranderd kan worden en heb je daar een beetje hulp bij nodig, schroom dan niet en stuur mij gerust een mailtje!!!!   witenfrizz@live.nl

Hieronder mijn foto’s!!

 

*****************************************************************

RESTYLING TENNISPARK OVERDAM

Naast het verkooppunt van WIT & FRIZZ, mag ik ook het paviljoen van Tennispark Overdam “gezellig” maken. Dat houdt in dat de sfeer met de seizoenen mee gaat veranderen. Een super leuke uitdaging. Afgelopen week ben ik daarmee begonnen en ook nu zijn het de kleine veranderingen die een groots effect hebben.

*****************************************************************

FOTO’S RESTYLING

Het was super leuk om bij Caroline thuis uitgenodigd te worden en samen te bekijken wat de mogelijkheden waren om haar kamer een nieuwe look te geven. De meubels bleven staan, dus de verandering moest ergens anders vandaan komen. Na overleg hebben we besloten de muur achter de bank zacht/ijs/licht blauw te gaan verven en daar de styling op aan te passen. Ik heb helaas geen foto’s meer van de andere kleur, maar het verschil is enorm. Omdat het inmiddels tien jaar was geleden dat alles aangepakt was, heeft Caroline gelijk alles laten verven en was de eer aan mij om van de week te gaan shoppen en op afspraak te komen stylen!! Wat leuk om te doen. Ik wist tijdens het shoppen al precies waar alles zou komen te staan , alleen kon ik niet slagen voor blauwe kussentjes en ben ik halsoverkop wol gaan halen om ze zelf te breien. Samen met een paar kleine veranderingen, bijvoorbeeld door twee wanddecoraties met elkaar te verwisselen, ontstond er gelijk een hele andere sfeer!!!’Later op de avond kreeg ik foto’s van een blije Caroline met een kopje thee op de bank en de kaarsjes gezellig aan!!

Caroline tevreden en ik tevreden!!! 🙂

Alle artikelen zijn te bestellen. Zie de pagina SHOPPEN/BESTELLEN

*******************************************************************

*******************************************************************