VOORJAAR/PASEN

Ook al is het vandaag een sombere dag, van lieverlee kunnen we toch een beetje voelen dat het voorjaar er aan zit te komen….. We hebben al een paar, voor de tijd van het jaar, “warme” dagen gehad en de dagen gaan gelukkig ook weer lengen. Ik ben echt een “seizoensmens”, ik kijk uit naar de winter en de sfeer in huis, maar nu verlang ik toch wel weer naar de langere avonden, de warmte van de zon en alle gezelligheid die dat weer met zich mee brengt. Daarom is het nu de hoogste tijd voor een beetje voorjaar op de site, dmv van de ( nieuwe) workshops, met een knipoog naar de vogeltjes en eitjes en daarmee naar de Paasdagen, half April. Natuurlijk kun je ook hier shoppen voor originele Paasspullen. Je vindt ze onder het kopje HAPPY EASTER.

De workshops zijn met zorg samengesteld. Met name door de grote keus aan materialen, denk ik dat er voor elk wat wils is en je samen vriendinnen en of moeders en of zusjes een gezellige, creatieve avond kunt hebben. Een heerlijk kopje koffie/thee met iets lekkers erbij staan voor jullie klaar!!!!  Meer weten????? Kijk dan even onder het kopje WORKSHOPS 🙂 . IK heb er zin in!!!!!!!

Grtjzzzzzzzzzz Karin

 

2 gedachten over “VOORJAAR/PASEN

  1. Hoi Karin, het ziet er weer goed uit!! Even aan de meisjes vragen of ze mee willen want ik zie wel wat leuk 😉 groetjes Eva

    1. Thx Eva!!!! Leuk om hier een berichtje van je te lezen en gezellig!!! We houden contact 😉

Reacties zijn gesloten.