WINTER/KERST

Dit zijn de WINTER- & KERSTWORKSHOPS van WIT & FRIZZ. Op de algemene pagina vind je de uitgebreide informatie tav de workshops.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een workshop? Mail dan naar witenfrizz@live.nl

WORKSHOP “KERSTTOEF”

Een prachtige toef gebonden van diverse soorten groen waaronder kerstgroen, met een metalen klok en diverse andere materialen naar keuze.

Kosten 25,- euro per persoon (met kerstlichtjes 2,50 euro extra)

WORKSHOP “KERSTTAART” of “KERSTTAARTJES”

De kersttaart en de drie kersttaartjes zijn de variant op de bloementaart. Ze worden nu aangepast aan de kerst en door de ruime keuze aan kerstmaterialen, maak je al snel een prachtig tafelstuk. De drie taartjes zijn heel leuk om je kersttafel mee te decoreren. Ze zijn niet te hoog en goed te verdelen op je tafel. Zowel de taart als de drie taartjes, neem je mee naar huis op een onderbord. De kerstlichtjes maken extra sfeervol. Voor 2,50 extra heb je de lichtjes erbij.

Kosten 29,50 euro per persoon voor de taart

Kosten 24,50 euro per persoon voor de drie taartjes

WORKSHOP “ARMBANDEN”

De volledige beschrijving van de workshop “armbanden” kun je terug vinden bij de zomer workshops, maar natuurlijk is dit een workshop die het hele jaar door te volgen is. Juist met de feestdagen is het leuk om jouw kerst outfit compleet te maken met jouw zelfgemaakte armbanden of juist iets moois te maken om cadeau te geven. Neem even een kijkje bij de zomer workshops!! https://www.witenfrizz.nl/zomer/

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “STENEN POT MET KERSTBALLEN”

Je vult een stenen pot met kerstballen, lichtjes, sneeuw en evt andere materialen. Door dat de lichtjes onder de sneeuw zitten ontstaat er een dromerige sfeer. De lichtjes gaan op batterijen, dus je kunt de pot(ten) overal neerzetten.

(NB op de foto staan metalen potten, maar die zijn helaas niet meer verkrijgbaar)

Kosten 27,50 euro per persoon

WORKSHOP “SINTERKLAASTAART”

Super leuke Sinterklaastaart. De taart is opgebouwd uit drie lagen en de snoepjes worden met behulp van een lijmpistool vast geplakt. Heel leuk om te doen. De vlaggetjes bovenop maken het geheel af. Bij deze taart is gekozen voor zwart lint, maar ook qua lint is de keuze reuze, dus je kunt hem helemaal aanpassen aan jouw smaak.

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “SINTERKLAASKRANS”

Om extra sfeer te creëren in aanloop naar en tijdens Sinterklaas is deze workshop super leuk om te doen. Je kunt een Sinterklaaskrans maken. De krans (ongeveer 30 cm) wordt opgebonden met stro en daarna versier je hem met snoepjes, kruidnootjes en kleine pakjes. Je kiest zelf uit de verschillende materialen, zodat hij helemaal in jouw style past.

Kosten 25,- euro per persoon voor de krans

DUO WORKSHOP “ARMBANDEN”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of kleindochter aan de slag. De jongste maakt vier armbandjes zoals beschreven staat bij de kinderworkshops en jij maakt de armbanden van de WORKSHOP “ARMBANDEN”, zoals beschreven bij de ZOMER workshops.

Kosten twee workshops samen 32,50 euro

WORKSHOP “SNIJPLANK”

Meer info? Kijk dan even op de pagina VOORJAAR/PASEN