WIT & FRIZZ PARTY

Wat super leuk om je/jou/jullie uit te kunnen nodigen voor de WIT & FRIZZ PARTY “Dreaming of Summer” op maandag 6 mei van 19.00 uur tot 22.00 uur, in de Backstage Zaal van het Veur Theater in Leidschendam. Een geweldige locatie die we voor de gelegenheid in zomerse sferen zullen toveren!

Je kunt er terecht voor de (nieuwe) zomerworkshops en je daarvoor (met korting) inschrijven, bovendien is er van alles van op het gebied van interieur tot geweldige armbanden sets, super schattige oorbellen en enkelbandjes voor jezelf of om cadeau te geven, te koop zijn!!!. Inmiddels kan ik ook melden dat de avond compleet is met bovenstaande deelnemers!! Hoe leuk is dat?! Dus lekker shoppen, interieur advies, evt je nagels en voeten laten doen, je haar en werkbrauwen en of je laten masseren…. het kan allemaal en dat onder het genot van een hapje!! Ik hoop dat we door deze avond een voorproefje krijgen van de zomer van 2019.

Op Facebook en Instagram en natuurlijk via de website houd ik je op de hoogte van evt nieuwe ontwikkelingen. Ik heb er heel veel zin in!!! Ennuh…….. SAVE THE DATE!!! ;

Grtjzzz Karin