INFO WORKSHOPS

Zin in een gezellige creatieve middag/avond met vriendinnen??? Een (surprise) verjaardagsfeestje?? Een teamuitje???????? Een kinderfeestje?? Offfff en dat is nieuw(!), een “DUO WORKSHOP” volgen?? Een duoworkshop is een samenvoeging van twee workshops. Een volwassen en een kinderworkshop!! Dus vanaf nu is er ook de mogelijkheid om samen met je dochtertje of je kleindochter een workshop te volgen. Samen aan de slag voor iets moois!! Allemaal een goede redenen om een workshop bij WIT & FRIZZ te volgen.

Meestal is er een workshopagenda, maar de workshops kunnen ook in overleg op elke dag en avond/dagdeel, behalve de zondag gevolgd worden.
De workshops (vanaf minimaal 4 personen) worden bij mij thuis gegeven, maar een workshop op locatie, mits je niet meer dan 30 km van Leidschendam woont, behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je minimaal 6 personen opgetrommeld om aan de workshop deel te nemen, dan kom ik graag naar je toe. Naast de kosten van de workshop komt er een vergoeding voor de te rijden kilometers bij. Daar vind je meer over in de voorwaarden.

Bij een aantal workshops wordt er gewerkt met verse materialen, waarvan sommige zelfs seizoensgebonden zijn. Mocht er om deze of een andere rede een artikel niet leverbaar zijn, dan zorgt WIT & FRIZZ altijd voor een vergelijkbaar artikel.

De avonden  beginnen om 20.00 uur en we proberen rond 22.00 uur af te ronden, met een uitloop tot 23.00 uur. De andere dagdelen gaan in overleg.
WIT & FRIZZ zorgt voor een hapje en een drankje ennnn voor alle materialen, tenzij anders aangegeven. Je komt met niets, maar gaat na een paar uurtjes met een mooie creatie ( en hopelijk 😉 ) een blij en tevreden gevoel de deur uit.

Wil je deelnemen aan een workshop, neem dan contact met mij op. Je kunt mailen naar witenfrizz@live.nl en meer gegevens vind je op de contact pagina.

WIT & FRIZZ heeft een aantal “WORKSHOP VOORWAARDEN”, deze vind je op de pagina “CONTACT”. Het hebben van voorwaarden klinkt voor mij nog steeds heftig, maar ze geven duidelijkheid voor alle partijen.

**********************************************************************

DE WORKSHOPS:

WORKSHOP 🌸 VOORJAARSKRANS 🌸

Deze mooie krans wordt gemaakt met viooltjes en mos. De krans heeft een doorsnede van ongeveer 35 cm. Door er eventueel wat eitjes en veertjes aan toe te voegen, creëer je een echt paassfeertje. Uiteraard kun je aangeven welke kleur violen jouw voorkeur heeft en ga ik mijn best doen om die voor jou in te kopen.

De workshop wordt gegeven bij Pop Up Brasserie In de Bonen aan de Veursestraatweg in Leidschendam.

De volgende data staan gepland:

Donderdag 14 & 21 maart 2024 om 19.30 uur.

Zaterdag 16 & 23 maart 2024 om 11.00 uur.

Wil je graag een andere dag, dat kan in overleg vanaf vier personen.

KOSTEN: € 34,50 per persoon.

Geïnteresseerd? Stuur dan even een mailtje naar info@witenfrizz.nl