ZOMER

Dit zijn de ZOMER WORKSHOPS van WIT & FRIZZ. Op de algemene pagina vind je de uitgebreide informatie tav de workshops.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een workshop? Mail dan naar witenfrizz@live.nl

WORKSHOP “ARMBANDEN”

Een geweldige workshop waar je al jouw creativiteit in kwijt kunt. De workshop staat uitgebreid bij de zomer workshops, maar kan hij uiteraard het hele jaar door gevolgd worden. Dit is juist een workshop waar de seizoenen een rol kunnen spelen. De zomerse lichte kleuren of juist felle kleurtjes maken richting de herfst en winter plaats voor de meer ingetogen kleuren. Ook bedels ed veranderen met de seizoenen mee. Tijdens de workshop maak je drie armbanden naar keuze (en de keuze is reuze haha) en een elastiekje met letterkraal. De drie armbanden kun je rijgen, maar je kunt ook kiezen voor een mooie satijnen band met bedels. Je kunt ook een armband voor jezelf “opofferen” en een armband voor je partner maken. Mocht je heel enthousiast zijn kun je door wat bij te betalen evt een extra armband maken. Kortom je kunt je helemaal uitleven.

Kosten 25,- euro per persoon

WORKSHOP “STRANDTAS”

De workshop “strandtas/rietentas” is al een paar jaar een suc6!! Tijdens de workshop(s) ontstaan er door de creativiteit van de deelnemers en het gebruik van de diverse materialen, van schelpen, kralen tot lint & verf, de meest bijzondere tassen!! Wil jij naar het strand of gewoon je boodschappen doen, met iets bijzonders?? Laat dan jouw eigen creativiteit los tijdens deze super leuke workshop en maak jouw eigen unieke strand/boodschappen tas!!

Kosten 35,- euro per persoon

DUO WORKSHOP “ARMBANDEN”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of kleindochter aan de slag. De jongste maakt vier armbandjes zoals beschreven staat bij de kinderworkshops en jij maakt de armbanden zoals hierboven beschreven.

Kosten twee workshops samen 32,50 euro

DUO WORKSHOP “STRANDTAS”

Tijdens deze samengevoegde workshop kun je samen met je dochter(tje) of kleindochter aan de slag. De jongste maakt het strandtasje zoals beschreven bij de kinderworkshops en jij de strandtas, zoals hierboven beschreven wordt.

Kosten twee workshops samen 42,50 euro met het kleinste tasje & 45,- euro met de grote variant.

WORKSHOP “SCHELPENTAART”

Van deze taart heb je heeeeeeel lang plezier!! Door het aanbod van veel verschillende kleuren en soorten schelpen kun je de taart helemaal maken naar jouw smaak en interieur!! De rand wordt afgewerkt met kleine stokjes die het strandgevoel onderstrepen en de taart met een doorsnede van 24 cm is inclusief een onderbord.

Kosten 27,50 euro per persoon

WORKSHOP “TAART MET SCHELPEN & HORTENSIA”

Deze taart met verse hortensia’s & schelpen. De hortensia’s worden helemaal kort gemaakt en in het steekschuim gestoken, zo kunnen ze goed water opnemen. Vervolgens worden de schelpen, zeesterren en evt andere materialen verwerkt. De rand wordt afgewerkt met lint, touw of jute. Een aanwinst op je tafel! De taart ligt op een onderbord en heeft een doorsnede van 24 cm.

Kosten 27,50 per persoon

WORKSHOP “SNIJPLANK”

Meer info??? Kijk dan even op de pagina VOORJAAR/PASEN